Deelnemen

Neem deel aan Bouwinspiratie!

Inspiratieroute op 14 & 15 oktober

Een opendeurweekend gericht naar (ver)bouwers organiseren zonder zelf de hele communicatie op jou te moeten nemen? Dan is de ‘Inspiratieroute’ powered by Bouwinspiratie zeker iets voor jouw bedrijf. Gooi in het weekend van 14 en 15 oktober in 2023 samen met collega’s in de regio de deuren open. Je krijgt een gemotiveerd publiek over de vloer én je hebt de kans om nieuwe klanten, potentiële werknemers, buren of familie te laten kennismaken met je bedrijf. Het enige wat je te doen staat is… inspireren! Bouwinspiratie voorziet je van alle nodige communicatietools om gemakkelijk en gericht je klanten en relaties warm te maken. Zelf zorgen we voor een algemene campagne gedragen in Limburg en omstreken. Alles wordt voor je geregeld.

Bouwbeurs Bouwinspiratie 2024

De beurs Bouwinspiratie zal plaatsvinden op 19, 20 en 21 januari 2024 en 26, 27 en 28 januari 2024 in de Trixxo Arena in Hasselt.                  Je kan met je eigen stand deelnemen waarbij je  jouw grootte van beursstand zelf kiest en beslist met welke producten je deelneemt. Of je kiest voor een branded booth, waarbij wij je als standhouder volledig ontzorgen.  Er wordt een volledige stand van 4m x 2m opgebouwd voor jou. Je dient hier zelf niets voor te doen. Op voorhand hebben we dit volledig met je doorgesproken en afgestemd. Je wanden worden gepersonaliseerd met beelden en teksten van jouw bedrijf volgens een vooraf vastgelegde template. Via een scherm kunnen video’s, presentaties of referenties worden afgespeeld of getoond. Op deze manier heb je een grote visibiliteit tijdens de beurs, maar met een minimum aan effort. We verwachten wel dat er een beursactie wordt uitgewerkt voor de bezoekers, hetzij in de vorm van bepaalde kortingen, verlengde garantietermijnen, ... al dan niet gekoppeld aan een beurswedstrijd.

Early birds die deelnemen aan de beurs krijgen 5% korting (schrijf je in voor 30/9/2023).

Bekijk hier het beursplan.

Overtuigd? Klik op onderstaande knop en registreer u als deelnemer aan de inspiratieroute of als standhouder aan de beurs

Wenst u meer info? Contacteer ons gerust via info@bouwinspiratie.be. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met U op.

Reeds geregistreerd? Deelgenomen aan editie 2022?

Is uw onderneming reeds geregistreerd of heeft u al deelgenomen in 2022? Dan kan u zich hier inloggen voor de beurs Bouwinspiratie of aan de Inspiratieroute!

Nog niet geregistreerd?

Is uw onderneming nog niet geregistreerd? Start hier uw registratie om deel te nemen aan onze beurs Bouwinspiratie of aan de Inspiratieroute!