Inspiratiebeurs

Laat je tijdens deze beurs inspireren met de nieuwste trends in de bouwmarkt. Maak kennis met experten uit verschillende vakgebieden en neem deel aan inspirerende sessies van fabrikanten/leveranciers .

Daarnaast is er ook nog een ruim aanbod aan infosessies, workshops (o.a. koken, decoratie, …), demo’s, … bij verschillende standhouders. De inspiratiebeurs speelt maximaal in op beleving voor u als bezoeker.

Ben je bovendien op zoek naar interessante beursacties dan moet je zeker een bezoekje brengen aan één van de vele branded booths.

Wil je mee zijn met de laatste nieuwe trends op gebied van interieur en bouw dan is een bezoek aan deze inspiratiebeurs dus een must.

De beurs zal plaatsvinden in de Trixxo Arena te Hasselt op 19-20-21 en 26-27-28 januari 2024

 

Inspiratieroute

Op zoek naar inspiratie voor je (ver)bouwplannen, je geplande interieurinrichting of je plannen voor een nieuwe aangelegde tuin?  Breng dan op zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2023 een bezoek aan één of meerdere deelnemers van deze inspiratieroute.  

Wens je tijdens deze opendeurdagen een uitgebreider advies te krijgen bij één van de deelnemers, verzeker je dan tijdig van een afspraak.

 

Een overzicht van alle deelnemers vind je verder op deze website onder de button Plan je bezoek waar je een afspraak kan inplannen bij de gewenste deelnemer.