Bouw inspiratie

Bouwinspiratie, powered by bouwinnovatie.be

Na meer dan 40 jaar Bouwinnovatie in Limburg is het tijd voor verandering en vernieuwing. Kortom, een nieuwe look&feel, een uitdaging die ik als nieuwe voorzitter graag ter harte neem. 

De beurscontext is de laatste jaren dusdanig gewijzigd en geëvolueerd. Onszelf in vraag stellen en ons aanpassen aan deze nieuwe situatie is geen sinecure. Dit vraagt om nieuwe inzichten en initiatieven.

Op deze website leest u alvast meer over wat we voor u in petto hebben in de nabije toekomst. Als organisatie willen we graag samen met u van dit nieuw verhaal een succes maken.


Wij kijken dan ook uit naar uw inschrijving.

Met inspirerende groeten

Lorenzo Lauritano
Voorzitter Bouwinspiratie

Deelnemen aan Bouwinspiratie?

Wenst u deel te nemen aan de inspiratieroute op 14 & 15 oktober 2023 of ook een standruimte op Bouwinspiratie 2024?

Inspiratiebeurs

Niet alleen als standhouder zal je de bezoekers inspireren met de nieuwste trends in de bouwmarkt. Ook als organisatie willen we graag ons steentje bijdragen. We nodigen diverse experten uit verschillende clusters uit om inspirerende sessies te geven. Een must om mee te zijn met de laatste nieuwe trends op gebied van interieur en bouw.

Daarnaast is er ook nog een ruim aanbod aan infosessies voorzien door standhouders en zetten we maximaal in op beleving. Bezoekers zullen niet weten waar te beginnen en je krijgt de mogelijkheid om leuke, actieve maar vooral inspirerende workshops op vlak van o.a. koken, decoratie, enz.

Nieuw in het beurgegeven is de zogenaamde branded booth, een gepersonaliseerde kant en klare stand met een grote visibiliteit. Geen fysieke producten op dit type stand maar wel interessante beursacties!

De beurs zal plaatsvinden in de Trixxo Arena te Hasselt op 19-20-21 en 26-27-28 januari 2024

 

Netwerkevent

Vanuit Bouwinspiratie waarderen we onze deelnemers aan de inspiratieroute en de beurs enorm voor hun deelname. Alle deelnemers aan zowel de route als de beurs van Bouwinspiratie worden uitgenodigd op 30 mei 2024 voor dit netwerkevent. Dit event geeft ons de mogelijkheid  om van gedachten te wisselen en elkaar verder te inspireren.

Noteer deze datum alvast in uw agenda!

Inspiratieroute

Een opendeurweekend gericht naar (ver)bouwers organiseren zonder zelf de hele communicatie op jou te moeten nemen? Dan is de inspiratieroute iets voor jou. Gooi in het weekend van 14 en 15 oktober 2023 de deuren open en wij doen de rest.  We voorzien je van alle nodige communicatietools om zelf aan de slag te gaan, maar zorgen ook voor een campagne gedragen in heel Limburg.